MODERNO I UDOBNO OPREMLJEN

Nalazi se na Ilidži - prirodnom parku grada Sarajeva.

O nama

Hotel „Bosna – 1“ se nalazi na Ilidži – prirodnom parku grada Sarajeva. Moderno i udobno opremljen i kao takav Vam daje mogućnost da se opustite, odmorite i osjećate kao kod kuće. Kapacitet smještaja je trideset dvije sobe i sedam apartmana. Svaka soba posjeduje klimu, kablovsku TV, telefon sa IDD linijom, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, mini bar.

Hotel je okružen mnogim prirodnim ljepotama kao što su Vrelo Bosne i olimpijske planine Igman i Bjelašnica, koje pružaju izvrsne uslove za zimski i ljetni turizam. Blizina tramvajskog i autobuskog terminala pruža idealnu povezanost i komunikaciju sa poslovnim dijelom grada, a preko međunardonog aerodroma „Butmir“, udaljenog samo 2 km, pruža idealnu povezanost sa svijetom. Uz ove karakterisike hotel „Bosna 1“ idealan je kako za porodične odmore tako i za poslovne posjete.

U sklopu hotela nalazi se i restoran sa domaćom i internacionalnom kuhinjom. Restoran je idealan i za održavanje prijema, seminara, svadbi i drugih svečanosti. Sve prostorije u hotelu su klimatizirane. Hotel posjeduje privatni parking sa kapacitetom od 100 parking mjesta koji je pod video i fizičkim nadzorom 24 sata. Parking je za goste hotela gratis. Pick – up servis sa aerodroma, autobuske i željezničke stanice prilikom dolaska u hotel je BESPLATAN. Nudimo i organizaciju izleta kako za pojedince tako i za grupe uz usluge licenciranog lokalnog vodiča na domaćem i stranom jeziku.

Dobrodošlicu Vam želi menadžment i osoblje Hotela „Bosna 1“.